fbpx

Atronic

Kockarska industrija je sve jača, broj korisnika onlajn portala povećava se vrtoglavom brzinom, ali samo strastveni ljubitelji slot mašina preferiraju da koriste konkretan aparat umesto njegovu bledu elektronsku verziju.

Mada je kockarsko tržište danas fokusirano na digitalni svet, Atronic tim i dalje stoji iza toga da ne postoji iskustvo ni približno slično onom u kazinu.

Zbog načina na koji posluju, shvatili smo da je neophodno da mašine ovog brenda svrstamo u našu raznovrsnu kolekciju. U Spin kazinu moći ćete da se poigrate i na King Kong Cash aparatu i iskusite vrhunski kvalitet. Nemojte da se zbunite ukoliko vam se kriterijumi značajno povise nakon što isprobate ovu fenomenalnu mašinu.


Ono što izdvaja Atronic aparate i razlog zbog koga ćete moći da ih prepoznate u bilo kom kazinu na svetu je njihova veličina. Umesto uobičajenih glomaznih dimenzija, ova kompanija je rešila da se posveti kompaktim aparatima i tako se fokusira na njihov kvalitet, a ne kvantitet.

Glavni razlog zbog koga Atronic ima tako veliku bazu obožavatelja je bezvremeni klasični dizajn njihovih slot mašina. Zaljubljenici u ove aparate koji prate kockarsku industriju dugi niz godina izuzetno poštuju usmerenje koje je Atronic izabrao, jer ništa ne može da zameni tradicionalne simbole, tokove igre i dizajn, a koji su karakteristični za ovu industriju od njenog osnivanja.


I ako retko odluče da uvedu inovacije u svoj dizajn, ljudi iza Atronic kompanije ipak imaju velikog uspeha sa tih nekoliko mašina koje su van njihove zone komfora. Verovatno, najuspešniji slot aparat modernog dizajna, koji su nam Atronic talenti podarili je mašina pod nazivom Big Easy 100, uz koju ćete osetiti i čari Nju Orleansa, dok se u pozadini čuje džez muzika svojstvena ovom gradu.

Scroll to top