fbpx

King Kong Cash

Velike su šanse da ste upoznati sa pričom o King Kongu – gorili koja je nasilno odvedena deleko od svog doma kako bi svetu bila prikazana kao prenaraslo svetsko čudo. Priča o ovoj romantičnoj životinji je dotakla mnoga srca i zavukla se u mnoge scenarije – čak je postala i glavna tema slot mašine.

King Kong Cash je slot mašina formirana u pet kolona. Dizajnirana je tako da nudi čak dvadeset načina na koje možete da osvojite novac.

Naravno, da bi igra bila što živopisnija i nalik na našu originalnu priču, kolone su sačinjene od bambusovog drveta, dok je u pozadini smešteno tropsko drveće, mistične ruševine, kao i glavni razlog zbog kojeg sedite za ovom mašinom – blago.

 

Simboli koje treba da zapamtite

Nekoliko simbola vam donosi blago koje nestprljivo očekujete posle svakog uloga, tako da bi trebalo na njih da obratite posebnu pažnju.

Simbol koji predstavlja logo kompanije ove slot mašine je obično neizostavan. U ovom slučaju to je Blueprint Gaming. Svi ostali vredni simboli su u obliku životinja: papagaj, tigar, nosorog, krokodil i mogu vam doneti premiju.

Manje vredni, ali važni simboli su vam već poznati – žandar, dama, kralj, i kec. Mada ne mogu da osvoje visoke nagrade za vas, tu su da vas isplate.

Ono što bi u igrama sa kartama predstavljao džoker, to je u ovom slučaju simbol bureta – on će zameniti bilo koji od simbola, kako bi sa njima formirao dobitnu kombinaciju.  

Slot mašina ovakvog dizajna nudi daleko više od pukog rotiranja kolona na koje ste navikli – King Kong Cash vas poziva u avanturu.

Scroll to top